Cadoul ministrului Simon pentru colegul Tataru: l-a numit in Directoratul Transelectrica. Castiga cateva mii eruo pe luna

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul Florin Tataru a ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor nationale, dupa ce a fost numit membru in Directorarul societatii Transelectrica. Decizia a fost luata de ministrul Economiei, maramureseanul Gheorghe Simon, si este una controversata. Cei trei noi membri ai Directoratului Transelectrica nu au experienta in energetica, in timp ce persoanele inlocuite lucrau de ani buni in domeniu.

Numirea s-a facut politic, atat Gheorghe Simon, cat si Florin Tataru facand parte din PSD. Jurnalistii de la hotnews redeschid cateva pagini din istoria mai putin favorabila celor doi. Gheorghe Simon apare ca un important personaj prezent in privatizarea unor firme din Maramures, pe care le-a falimentat rand pe rand. De asemenea, actualul ministru al Economiei a fost acuzat ca a furat un TAF, utilaj de transportat lemne.

Nici fostul deputat Florin Tataru nu a scapat de trecutul sau. Jurnalistii reiau povestea dosarului penal in care a fost cercetat pentru rapirea unui inginer, dus in padure, caruia i s-a pus in fund teava unei pusti. Cazul s-a inchis, dupa ce partile s-au impacat.

La Directoratul Transelectrica se castiga bine. Constantin Vaduva, unul dintre membrii inlocuiti, a incasat anul trecut fabuloasa suma de 366.000 lei (81 mii euro). Evident, anul acesta, salariile sunt mai mari.

Numirea lui Florin Tataru si a inca doi directori s-a facut pentru o perioada de patru luni, cu posibilitatea prelungirii cu inca doua.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. dan

  Astia sint greu de stirpit, pentru ca sint ca bolile contagioase. Un fel de ciuma rosie, de care se poate scapa numai prin foc.
  Nu credeam ca si culorile au miros. Artistii asociaza culorile cu sunetele, insa eu cred ca se pot asocia si cu mirosurile. De exemplu, culoarea rosie este urit mirositoare, iar sunetul pe care l-as asocia eu ca neartist este de joasa frecventa, bas cu ecouri de celula, de cavou.

  Reply
 2. popic

  excelenta treaba!! omul potrivit la locul potrivit! dl. tov. Tataru este energetician din tata in fiu, are o mare experienta in domeniu si va avea o contributie esentiala la conducerea si dezvoltarea Transelectrica… a fost cea mai buna alegere pe care a putut-o face dl. tov. Simon.. PSD-ul nu se dezminte.. isi alege intotdeauna cei mai competenti oameni.. la fel ca si dl. Dragnea.. numai cu astfel de oameni putem ajunge la infaptuirea societatii socialiste multilateral dezvoltate si inaintarea Romaniei spre comunism..

  Reply
 3. victoria

  N u mai exista bun simt.Domnule Tataru oare e corect ca dumneata sa ocupi o functie pentru care nu esti pregatit , iar altul cu pregatire si vechime in domeniu sa fie inlocuit?Rusine sa va fie la toti cei ce conduceti destinele tari ca va ganditi numai la voi si la familiile voastre iar restul pot sa crape.Nu e de mirare ca tinerii fug din tara cand vad ce se intampla , ca aici in tara lor nu au nicio sansa.Sanse au indivizi de genul acesta care au ajuns sus nu pe merit , DE aceea tara merge in jos si nu e de mirare ca in toate functiile vitale sant pusi cu pile, nu oameni competenti cu pregatirea necesara pe ntru posturile respective.Ma tot gandesc pana cand se va intampla asta ,pana cand poporul nu va mai putea si va face o revolutie.voi ocupati toate functiile , voi faceti legea,voi cei de sus care nu aveti niciun dumnezeu.Anii trecuti citeam de acest domn ca ar fi sechestrat si amenintat cu pistolul un asociat al dumnealui si ma gandesc cum a ajuns asa de sus.,IAR CEI CE AVANSEAZA IN FUNCTII DUPA PILE SI CUNOSTINTE SANT NISTE IMBECILI.Ar trebui concurs pt. posturi in toate domeniile nu pusi politicieni.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2