Cadrele medicale din Baia Mare aplaudate și încurajate de structurile MAI, DSP și Prefectura Maramureș (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

În această dimineață mai multe echipaje de la Jandarmeria Maramureș, Poliția Maramureș, Poliția de Frontieră, ISU Maramureș, Ambulanța Maramureș, DSP Maramureș și Prefectura Maramureș au trecut pe la cele trei spitale din Baia Mare, respectiv Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul Suport COVID-19 (TBC) și Spitalul Județean, pentru a-și arăta recunoștința și sprijinul față de cadrele medicale, care sunt în linia întâi și care luptă pentru ca cei infectați să supraviețuiască.

Pe această cale și Redacția ZiarMM.ro aplaudă și felicită toate cadrele medicale, dar și structurile MAI, DSP Maramureș precum și Prefectura Maramureș pentru curaj, implicare și dăruirea pe care o au pentru cetățeni, pentru siguranța sănătății noastre, a tuturor.

Revenim cu detalii. #stamacasa #stamacasapentruceidinliniaintai

ACTUALIZARE

CJSU Maramureș: ”Suntem permanent alături de voi, cu gândul și sufletul, medici, asistenți, paramedici, infirmieri, oameni deosebiți, dedicați, pasionați și vocaționali. Cuvintele cu privire la calitatea actului medical, a profesionalismului dumneavoastră, sunt în această perioadă insuficiente pentru a descrie o activitate medicală desfășurată pentru alinarea suferințelor și în folosul semenilor. Sunteți din nou cu dăruire și competență în prima linie și în sprijinul celor care au probleme de sănătate, datorită COVID-19.

În aceste zile noțiunea cuvintelor MULȚUMESC și DEOSEBIT trebuie revăzută și reinventată. Vă asigurăm de RESPECT, de cele mai alese și frumoase gânduri de bine, de admirație pentru dumneavoastră, stimate cadre medicale care ați ales o nobilă și complexă profesie din pasiune și din iubire pentru oameni, din dorința de a le face și de a-i face bine. Cu onoare, respect și credință!”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Vioara cu Goarna

    No, bravo … Hai sa fim psihologi , sa schimbam scutece pt. adulti , sa cioplim jucarele , sa punem muzica de Bach , un pic din licoarea lui Bachus, sa facem atmosfera de ,, munca ,, … Au ajuns triburile bugetare , sa tropoteasca , aplaude de spaima si altii mai melomani sa puna imnul de parca s-ar ,, destepta ,, neuronul in ei … Bagati-va mintile in cabina , lucratorii din privat au manurile ocupate sa-si onoreze comenzile , nu sa fuga in cucuruz … Concluzia … Daca voi in halate , togile albe parasiti corabia, atunci cetateanul ce sa spuna ?! … ,, Si tu , Brutus ? ,, … Bine am zis ?!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole