UPDATE – Cadru didactic infectat cu coronavirus și la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea a două cadre didactice infectate cu virusul SARS-CoV-2 la o unitate de învățământ din orașul Baia Sprie. Cadrele didactice confirmate pozitiv au desfășurat ore de curs la cinci clase de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto. Acestea au purtat permanent mască de protecție și au respectat distanța de protecție sanitară stabilită de către specialiști.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus efectuarea anchetei epidemiologice, dezinfecția unității de învățământ, respectiv a celorlalte măsuri stabilite în proceduri. S-au luate măsurile specifice de protecție pentru celelalte cadre didactice, respectiv elevi ai unității de învățământ Cursurile la cele cinci clase unde au predat cele două cadre didactice fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile.

Elevii din aceste clase vor desfășura cursuri exclusiv online, fiind asigurate terminalele IT necesare.

Știrea inițială:

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unui cadru didactic infectat cu virusul SARS-CoV-2 la o unitate de învățământ din municipiul Baia Mare. Cadrul didactic confirmat pozitiv a desfășurat ore de curs la o clasă de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” din Baia Mare.

A purtat permanent mască de protecție și a respectat distanța de protecție sanitară stabilită de către specialiști. Direcția de Sănătate Publică a dispus efectuarea anchetei epidemiologice, dar și a dezinfecției unității de învățământ.

Au fost luate măsurile specifice de protecție pentru celelalte cadre didactice, respectiv elevi ai unității de învățământ. În acest context, cursurile de la clasa unde a predat cadrul didactic au fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile. Elevii acestei clase vor desfășura cursuri exclusiv online.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2