Câine găsit mort în Ulmoasa. Animalul ar fi fost otrăvit

Reclame home 1
Reclame home 1

Sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 10.40, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că un exemplar canin care aparține unui bărbat din Ulmoasa a fost găsit mort, existând suspiciunea că ar fi fost otrăvit.

”Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat câinele, iar proprietarul acestuia a relatat faptul că de câteva zile acesta se simțea rău, motiv pentru care a chemat un medic veterinar să îl examineze, iar din spusele acestuia există posibilitatea ca exemplarul canin să fi fost otrăvit.

A fost efectuată cercetarea la fața locului de către polițiști și examinarea cadavrului de către medicul veterinar al unității.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept faptă prev. de art. 25 alin. 3 lit. a din Legea nr. 205/2004 privind Protecția Animalelor”, transmite IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Foto generic

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Exorcistul

  Ignoranți de la sate trebuie să știe, ca și sacrificarea animalelor din batatura pentru consum este trecuta în Karma . Nu degeaba bolile oncologice predomină în mediul rural . Totul este energie, depinde de noi daca este pozitiva sau negativa ))))

  Reply
 2. ion dragos sireteanu

  exista o pudra – care ucide aproape instantaneu – este un puternic coagulant – in BUCURESTI produsul este bine cunoscut de localnici –
  se zice ca – l-ar introduce in cocaina sintetica –

  Reply
 3. ion dragos si eteanu

  exista un praf care ucide instantaneu – este un puternic coagulant –
  in Bucuresti este cunoscut ..se zice ca se introduce si in cocaina sintetica –

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole