Câinele polițist Snow, din nou în mijlocul copiilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de prevenire împreună cu cei de la Serviciul de Ordine Publică și Grupa Canină au revenit, după o lungă pauză, în mijlocul copiilor.

După numeroasele întâlniri, desfășurate în această perioadă în mediul online, a fost o plăcere pentru polițiști să se întâlnească cu copiii face to face. Aceștia, însoțiți de Snow, au ajuns marți la Centrul Cultural și Sportiv din Cavnic pentru a completa activitățile organizate la tabăra de vară cu sfaturi preventive de nota 10.

”Polițiștii s-au întâlnit cu aproape 30 de copii, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani și 7 voluntari cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani, iar activitățile au fost desfășurate pe grupe, respectându-se măsurile de protecție și distanțare socială.

Mesajele polițiștilor au fost adaptate categoriilor de vârste ale copiilor. Cu cei mici s-a insistat pe siguranța lor acasă, pe stradă și la școală, iar cu cei mai mari pe siguranța în mediul online. De asemenea, celor mai mari le-a fost proiectat un filmuleț tematic pentru a ști cum să evite pericolele cu care se pot întâlni atunci când folosesc mediul virtual.

Copiii s-au dovedit a fi curioși și interesați de temele abordate și exemplele din categoria așa nu. Aceștia au participat activ, au pus întrebări și bineînțeles au împărtășit aspecte trăite de ei sau de cunoscuți. De asemenea s-au dovedit a fi destul de bine informați, tot ce le rămâne de făcut este să pună în practică ceea ce deja cunosc.

Activitatea s-a încheiat cu un personaj îndrăgit de copiii, ofițerul patruped Snow, care la rândul lui s-a bucurat de prezența copiilor, aducând o stare de bună dispoziție tuturor”, au arătat reprezentanții IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole