Cainii unui consilier local din Sisesti baga oamenii in sperieti. Problema persista de 10 ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

caine agresivLocalnicii de pe o strada din comuna Sisesti ies din casa cu frica. Acestia nu pot circula linistiti pe din cauza cainilor care blocheaza accesul trecatorilor. Nu este vorba de caini comunitari, ci de cainii familiei Farcas, care ies din curte si ii ataca.

Oamenii spun ca se confrunta cu aceasta situatie de mai bine de zece ani, insa nimeni nu a rezolvat problema. Proprietarul, Aurelia Farcas, isi permite aroganta de a lasa cainii nesupravegheati, prevalandu-se de statutul pe care il are in comunitate: este medic de familie si consilier local, in acelasi timp. De aceea,, multi localnici se feresc sa depuna reclamatii.

„A fost si ieri o inmormantare, iar oamenii au venit pe tot felul de carari ca sa nu se intalneasca cu acesti caini. Duminica am mers la biserica si cand am trecut prin fata casei cainii au iesit din curte si au latrat langa picioarele mele, am strigat la ei cat am putut si intr-un final m-au lasat sa trec”, a declarat o vecina de-a familiei Farcas.

Primarul localitatii Sisesti, Ioan Tentis, spune ca va rezolva problema in cel mai scurt timp. Ba mai mult, acesta a declarat ca si el a vazut cainii iesind din curte.

„Da, asa este. Lasa cainii dezlegati. O sa trimit politia pana acolo, o sa ne ocupam de problema. Exista si reclamatii depuse la politie. Le-a dat politia somatie sa ii bage in curte, daca nu intelege omul cu treaba buna, nu avem ce sa facem decat sa-i amendam.

Curtea este ingradita, dar ies pe undeva, i-am vazut chiar eu cand am mers acolo pe un drum agricol. Nu se poate asa ceva, mai ales ca este un drum recent modernizat. Primaria va lua masurile care se impun”, a declarat Ioan Tentis, primarul comunei Sisesti.

Vezi si declaratia Aureliei Farcas cu privire la aceasta situatie 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Ladislau Balik

    Partidul Verde Maramures atrage atenţia oficial consilierei locale zoofile ca atitudinea arogantă prin care expune cetatenii la furia canidelor este o faptă penală ,se poate considera tentativa de omor şi va cere prin consilierul sau masuri de sanctionare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2