Cal si porci salvati. Pompierii maramureseni au intervenit la 10 situatii de urgenta in intervalul 26-29 iulie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In intervalul 26-29 iulie, pompierii maramureseni au intervenit la 10 situatii de urgenta.

Vineri, 26 iulie, pompierii din cadrul Garzii de interventie Borsa au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 500 kg de deseuri menajere. Pompierii viseuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric. In urma incendiului au ars elementele de plastic din componenta tabloului. Militarii sigheteni au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 150 de metri patrati de vegetatie uscata.

Sambata, 27 iulie, pompierii din Bogdan Voda au intervenit pentru salvarea a doi porci cazuti intr-o fosa septica. La Budesti, pompierii sigheteni au stins un incendiu izbucnit la cosul de fum al unei locuinte. A ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului. Garda de Interventie Farcasa a fost solicitata in localitatea Salsig la un incendiu de vegetatie uscata. Au ars circa 0,3 hectare de vegetatie.

Duminica, 28 iulie, militarii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au intervenit pentru degajarea unei salcii cazuta peste firele de curent ale iluminatului public.

La Borsa pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din interiorul unui magazin. Un incendiu izbucnit la o bucatarie a fost lichidat de catre pompierii sigheteni. Au ars diverse materiale textile, mobilier si obiecte electrocasnice. De asemenea s-au degradat tavanul si zugraveala din incapere. Cea din urma interventie a fost a pompierilor baimareni, care au intervenit pentru a scoate un cal cazut intr-un sant in localitatea Sacalaseni.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2