Calin Bota: Investitorii din Maramures au nevoie urgenta de un Aeroport international functional

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Calin Bota, presedinte al PNL Baia Mare si consilier judetean, afirma ca investitorii din Maramures au nevoie urgenta de un Aeroport international functional.

El precizeaza ca investitorii care mai indraznesc sa dezvolte afaceri in judet nu sunt suficient de sprijiniti.

„Dezvoltarea Maramuresului este strans legata de investitii importante, care sa ofere locuri de munca bine platite si sa-I aduca acasa pe cei plecati in cautarea unui trai mai bun.

Din pacate, lipsa infrastructurii ii tine departe de Maramures pe investitori, iar aceia care mai indraznesc sa dezvolte afaceri la noi in judet nu sunt suficient sprijiniti si nu beneficiaza de facilitatile necesare bunei desfasurari a activitatii.

Recent, au inceput lucrarile la noua investitie facuta de Universal Alloy Corporation in Maramures, o hala de asamblare si proiectare a componentelor de avioane produse la Dumbravita, situata langa Aeroportul din Tautii Magheraus. Noua fabrica va crea 1500  de locuri de munca, contribuind la bunastarea maramuresenilor si la dezvoltarea economica a judetului

Din pacate, investitorii se tem ca hala lor va fi gata inainte de finalizarea lucrarilor la Aeroportul Maramures, lucrari care treneaza de peste 2 ani, din lipsa de finantare. Banii vin cu taraita de la guvern, nu se poate asigura continuitatea lucrarilor si astfel nimeni nu poate oferi un termen ferm pentru deschiderea aeroportului”, a spus Calin Bota.

PNL Maramures solicita conducerii CJ sa faca toate demersurile pentru a asigura banii necesari finalizarii lucrarilor la aeroport, astfel incat investitiile sa se poata dezvolta.

„Economia judetului Maramures sufera in prezent din cauza lipsei unui Aeroport international functional , care sa asigure legaturi rapide pentru dezvoltarea afacerilor si care sa atraga investitorii.

PNL Maramures solicita conducerii Consiliului Judetean Maramures si Guvernului sa faca toate demersurile pentru a asigura banii necesari finalizarii lucrarilor la aeroport, astfel incat investitia UAC si celelalte investitii importante din judet sa se poata dezvolta. Oamenii de afaceri  au nevoie de termene clare, care sa fie respectate, nu de promisiuni livrate in declaratii politicianiste”, a adaugat Calin Bota.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2