Călin Bota: ”Pentru Maramureș, avem proiecte de investiții care vor schimba viața oamenilor de aici”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Secretarul de stat Călin Bota, care candidează și pentru funcția de deputat din partea PNL Maramureș, a declarat după întâlnirea de vineri de la Consiliul Județean, cu președintele Klaus Iohannis, că guvernul liberal va aloca 33,5 miliarde de euro pentru NextGenerationEU, fondul de relansare economică.

El a amintit și de două proiecte care vor schimba viața maramureșenilor, respectiv construcția barajului Runcu și dezvoltarea infrastructurii rutiere (centura Municipiului Baia Mare și drumul expres Baia Mare – Satu Mare).

”În cadrul întâlnirii de astăzi cu Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la sediul Consiliului Județean Maramureș, am prezentat Planul Național de Relansare și Reziliență, precum și obiectivele pe care echipa liberală le are pentru județul Maramureș.

Guvernul liberal, prin intermediul Ministerului Fondurilor Europene, va aloca 33,5 miliarde de euro pentru NextGenerationEU, fondul de relansare economică, dintre care 30,5 miliarde de euro vor fi pentru Mecanismul pentru Redresare și Reziliență și 650 milioane de euro fonduri suplimentare pentru dezvoltare rurală.

Pentru Maramureș, avem proiecte de investiții care vor schimba viața oamenilor de aici: construcția barajului Runcu și dezvoltarea infrastructurii rutiere (centura Municipiului Baia Mare și drumul expres Baia Mare – Satu Mare) sunt doar două dintre obiectivele echipei liberale.

Sunt sigur că împreună, Guvern PNL și Consiliu Județean PNL, vom reuși să punem în aplicare toate proiectele pe care le-am gândit pentru dezvoltarea Maramureșului”, a spus Călin Bota, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Foto: Călin Bota (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. dan

    Calinus,
    barajul de la Runcu nu va schimba viata oamenilor numai daca se darima. Cum este inexistent de 30 ani si nu i se duce lipsa, asa va fi si daca va fi finalizat. Apa din oras va costa tot atit si patrunjelul la fel.
    Poate traficul va fi altfel daca se dezvolta infrastructura rutiera. Cauta si tu subiecte mai acatarii.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *