Calin Bota: ”Vom folosi banii europeni pentru dezvoltarea Romaniei”

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Ministerul Fondurilor Europene alaturi de intreaga echipa guvernamentala vor lansa o serie de proiecte care vizeaza dezvoltarea si modernizarea Romaniei pe plan local si national.

Infrastructura, sanatatea si educatia vor fi principalele domenii in care se vor implementa proiecte pe baza fondurilor europene, banii urmand sa fie folositi doar pentru dezvoltarea Romaniei si in beneficiul cetatenilor, se arata intr-un comunicat al PNL Maramures.

Calin Bota, presedinte PNL Baia Mare si secretar de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene: ”Avem o serie de proiecte pe care le vom implementa in perioada urmatoare cu ajutorul fondurilor europene, iar in acest moment banii europeni reprezinta cea mai buna solutie in ceea ce priveste materializarea proiectelor de o importanta majora pentru dezvoltarea si modernizarea Romaniei la nivel local si national.

Infrastructura, sanatatea si educatia sunt principalele domenii vizate si avem proiecte precum: finantare pentru IGSU in valoare de 648 milioane de euro, pentru a asigura dotarea IGSU cu elicoptere, ambulante, masini de interventie, apa si canalizare inlocalitati, proiecte in valoare de 180 milioane de euro pentru sustinerea crearii de locuri de munca, precum si pentru combaterea saraciei, abandonului scolar si contracte pentru inovatie in domeniul IT.

In plus, vom lua toate masurile pentru descentralizarea managementului fondurilor structurale in domeniul dezvoltarii regionale. Se vor infiinta opt Autoritati de Management la nivelul celor opt regiuni de dezvoltare a Romaniei, pentru a apropia decizia de nivelul local si de beneficiari.”

Dupa trei ani de guvernare PSD, in care proiectele europene au fost doar pe hartie si in declaratii politice, echipa PNL foloseste concret banii europeni in folosul cetatenilor si pentru dezvoltarea Romaniei, se mai precizeaza in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1