Călin Bota: ”Vom susține în Parlament toate proiectele din Planul lui Bogdan”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ales deputat la alegerile de duminică, 6 decembrie, liberalul Călin Bota declară că va susține în Parlament, alături de colegii săi, toate proiectele din Planul lui Bogdan.

Bota mai susține că va folosi toată experiența sa legată de fondurile europene pentru a sprijini realizarea mai multor proiecte importante pentru Maramureș.

”Am reușit să câștigăm alegerile parlamentare în Maramureș și le mulțumesc tuturor celor care au venit la vot și au arătat că au încredere în proiectul nostru de dezvoltare a județului.

Alături de colegii mei, vom susține în Parlament toate proiectele din Planul lui Bogdan pentru care ne-am asumat angajamentul în fața maramureșenilor.

Într-un parteneriat solid cu Consiliul Județean condus de colegul nostru Ionel Bogdan, vom duce la capăt toate proiectele de dezvoltare a Maramureșului, fie că e vorba de drumuri expres, terminal nou la Aeroport, variante ocolitoare pentru Baia Mare și Sighetu Marmației sau un pod nou și modern peste Tisa.

Voi folosi toată experiența mea legată de fondurile europene pentru a sprijini realizarea acestor proiecte din bani europeni, având în vedere că în următorii ani România va avea la dispoziție peste 80 de miliarde de euro pentru dezvoltarea țării.

Am convingerea că vom reuși să folosim acești bani înțelept și că Maramureșul o să fie printre beneficiarii acestor fonduri de dezvoltare”, a declarat Călin Bota, pentru ZiarMM.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *