Calin Matei: ”Am votat pentru cei care au facut ceva bun pentru Romania”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

calin-mateiDeputatul Calin Matei, cel care ocupa a treia pozitie pe lista PSD pentru Camera Deputatilor a votat alaturi de sotia sa si fiul sau, Mihai, la sectia de votare deschisa la ASSOC Baia Mare, votul lor mergand spre cei care au facut ceva bun pentru Romania.

”Am votat astazi, alaturi de familia mea, pentru cei care au facut ceva bun pentru Romania, pentru cei care au dovedit ca pot face lucruri bune pentru tara noastra si, implicit, pentru Maramures. Pentru mine, personal, problemele Maramuresului au reprezentat o prioritate in cei patru ani de mandat.

Din punct de vedere legislativ am avut 50 de initiative legislative si pot spune, cu mandrie, ca multe dintre acestea au devenit legi. Mereu este loc de mai mult si mai bine insa, cu mana pe inima, pot spune ca a fost un mandat greu, plin de incarcatura politica, plin de elemente surpriza. Am incercat in acesti ani sa aducem cat mai multe fonduri pentru administratiile locale iar aici ma refer la comune, orase, municipii.

Sper ca, in viitorul mandat, alaturi de colegii mei, sa continuam proiectele bune incepute cu conducerea Consiliului Judetean si sa ajutam Maramuresul. Sunt multe nevoi, multe prioritati, insa cea mai importanta prioritate o reprezinta atragerea de fonduri pentru judet. Proiectele bine concepute pot sa duca la atragerea de fonduri, iar acestea deschid alte oportunitati, dar si noi prioritati.

Trebuie sa reusim deschiderea judetului spre vest din punctul de vedere al infrastructurii, sa finalizam problema aeroportului, sa rezolvam podul peste Tisa, Drumul Nordului. Fiecare comunitate a Maramuresului are prioritati specifice, de la apa la canalizare, la drumuri, constructia sau reabilitarea de scoli, camine culturale etc. si toate trebuie rezolvate. Indraznesc sa cred in maramureseni si in votul lor, indraznesc  sa cred in Maramures si in echipa care va reprezenta judetul in Parlamentul Romaniei”, a conchis deputatul Calin Matei.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *