Calugar baimarean, un travestit celebru pana in urma cu trei ani

Reclame home 1
Reclame home 1

Amanunte picante din viata calugarului baimarean Sorin Matei Filip au iesit la iveala dupa ce acesta a fugit de la Manastirea Bobota cu tot cu banii lacasului de cult.

Dupa ce imaginea parintelui Andrei, cum il stiau calugarii salajeni pe baimarean, a fost difuzata de mass-media, mai multi amici ai lui Sorin Matei Filip l-au recunoscut cu usurinta, chiar daca pe vremea aceea purta numele Cecille del Sol si era cunoscut in cluburile pentru travestiti din toata tara.

Dezvaluirile au fost facute in Adevarul, publicatie care in martie 2010 l-a depistat pe barbat in Manastirea Nicula din Cluj, unde acesta s-a refugiat dupa ce a vrut sa o rupa cu trecutul sau intunecat, iar cand a fost identificat a argumentat ca a cautat liniste sufleteasca dupa un necaz in familie.

Baimareanul, pe numele de scena Cecille del Sol, a fost membru al trupei de travestiti Toxice, iar la finele lunii trecute a fugit cu toti banii adunati la Manastirea Bobota din Salaj, mai precis cu 20.000 de lei, 1.200 de euro si un aparat foto evaluat la 1.200 de euro.

In prezent, Sorin Matei Filip este dat in urmarire nationala. S-a vehiculat informatia ca acesta ar fi intentionat sa mearga la o manastire de pe Muntele Athos. In Baia Mare, politistii l-au cautat la ultimul domiciliu, insa nu i-au dat de urma.

Afla detalii despre Sorin Matei Filip

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2