“Camarazi cu suflet pentru Stefania si Daniel”: Meci de fotbal caritabil in Sala Polivalenta din Baia Mare. Afla cand

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In cadrul manifestarilor dedicate aniversarii a 169 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures, s-a initiat campania umanitara “Camarazi cu suflet pentru Stefania si Daniel”.

Jandarmii maramureseni, prin Asociatia de ajutor umanitar “Camarazi cu suflet” in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures si cu Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASOOC Baia Mare, organizeaza un meci de fotbal cu scop caritabil. Scopul campaniei “Camarazi cu suflet pentru Stefania si Daniel”, este de a ajuta pe Stefania Daniela Conya, eleva a Liceului de Arta Baia Mare, in vederea achizitionarii unui scaun cu rotile electric pentru a putea frecventa cursurile unitatii de invatamant si pe Daniel Vasile Oanta, elev al Scolii Gimnaziale ,,Vasile Alecsandri” din Baia Mare, care necesita protezare la antebrat, mana stanga.

Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, incepand cu ora 14.00, in Sala Polivalenta ,,Lascar Pana” din Baia Mare. Inaintea meciului care va pune fata in fata pe terenul de fotbal reprezentativa Jandarmeriei Maramures si cea a Maramuresului, vor avea loc partide demonstrative ale tinerelor sperante din fotbalul maramuresean. Accesul in sala sporturilor se va face incepand cu ora 12.30, pe baza de bilet, costul acestuia fiind de 5 lei.

“Doritorii vor putea achizitiona si bilete la tombola, valoare nominala a acestora fiind de 10 lei, participantii putand castiga in baza acestora obiecte sportive oferite de sponsori. Fondurile rezultate din vanzarea biletelor, precum si cele obtinute prin donatii nominale vor fi directionate catre Stefania Daniela Conya si Daniel Vasile Oanta.

Contul in care se poate contribui pentru sustinerea celor doi tineri este RO 44 BRDE250SV00263712500, deschis de Asociatia “Camarazi cu suflet”.

Cei prezenti la meci vor avea ocazia sa vada pe teren foste glorii ale fotbalului maramuresean, reprezentanti ai autoritatilor locale, dar si baimareni cu suflet care au decis sa sustina si prin prezenta lor acest eveniment.
Va asteptam la meci pentru o fapta buna!”, a spus maiorul Radu Vasile Nicolae, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Maramures.

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’24/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *