Camera: Copiii sub 3 ani, exceptati de la calculul cheltuielilor de intretinere si de la cele ale asociatiei de proprietari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti un proiect de lege prin care copiii minori, cu varsta pana la trei ani, pot fi exceptati de la calculul cheltuielilor de intretinere si de la cel al cheltuielilor asociatiei de proprietari, informeaza AGERPRES.

Proiectul pentru modificarea si completarea Legii nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari are ca obiect de reglementare exceptarea copiilor minori cu varsta de pana la 3 ani de la calculul cheltuielilor pe consumuri individuale si de la calculul cheltuielilor pe beneficiari, aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociatiei de proprietari.

„Asociatiile de proprietari pot hotari exceptarea de la plata cheltuielilor prevazute la alin.(1) lit.b) pentru copiii cu varsta de pana la 3 ani. Termenul de plata a cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari, afisate pe lista lunara de plata, este de maximum 20 de zile calendaristice”, se arata in proiect.

Acesta a fost adoptat si de Senat, iar Camera Deputatilor este for decizional.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2