Camera de Comerț și Industrie Maramureș: Facem apel, în continuare, către companiile maramureșene de a sprijini și de a fi solidari cu Ucraina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Referitor la proiectul județean de asistență umanitară privind situația din Ucraina, Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă adresează mulțumiri pentru atenția acordată apelului nostru și pentru implicarea Dumneavoastră prin realizarea de donații în sprijinul refugiaților și militarilor ucraineni.

Facem apel, în continuare, către companiile maramureșene de a sprijini și de a fi solidari cu Ucraina, țară care de peste 20 de zile se află sub asediul declanșat de Rusia. Tocmai datorită escaladării conflictului din Ucraina și a impactului devastator pe care l-a determinat această stare de război, considerăm că este important să oferim, în continuare, asistență umanitară cetățenilor ucraineni. Organizația noastră recomandă, în continuare, mediului de afaceri ca în măsura disponibilității, să se implice în acțiuni care vin în sprijinul copiilor și familiilor refugiate, a cetățenilor ucraineni și a militarilor care luptă pentru țara lor.

În vederea asigurării eficiente și unitare a asistenței umanitare adecvate pentru persoanele refugiate/ intrate pe teritoriul României și pentru cetățenii și autoritățile publice de pe teritoriul Ucrainei, vă adresăm rugămintea de a ne comunica pe adresa de e-mail: cci_mm@ccimm.ro lista produselor pe care doriți să le donați. Informația este doar pentru a evidenția o trasabilitate a donațiilor și pentru a putea orienta alte apeluri spre alte necesități în cazul în care se va colecta o cantitate semnificativă dintr-o anumită categorie de produse.

Vă mulțumim pentru implicare!

Cu sinceritate,

Florentin-Nicolae Tuș

Președinte

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2