Camera Deputatilor a adoptat tacit un proiect prin care se desfiinteaza CNCD

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat tacit marti un proiect de lege prin care se desfiinteaza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, informeaza AGERPRES.

Camera Deputatilor a adoptat tacit un proiect de lege, initiat de fostul deputat independent Bogdan Diaconu, prin care se abroga Legea 48/2002 cu modificarile si completarile ulterioare. Prin Legea 48/2002 s-a infiintat CNCD, iar abrogarea acestei legi inseamna desfiintarea institutiei.

Proiectul de lege a fost depus la Parlament pe 26 septembrie 2016.

Initiatorul, explica in expunerea de motive, ca abrogarea Legii 48/2002 are ca scop desfiintarea CNCD, “institutie bugetara, care a facut dovada, in decursul anilor, ca functioneaza ca o institutie antiromaneasca si antinationala, fiind un instrument in mana UDMR si a altor grupuri de interese, de a anula valorile romanesti, valorile traditionale crestine si drepturile romanilor in propria lor tara”.

Termenul legal de dezbatere si vot final pentru aceasta initiativa a expirat pe 25 noiembrie 2016. Camera Deputatilor este primul for sesizat, iar Senatul este Camera decizionala.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1