septembrie 19, 2021

Căminul de vârstnici din Baia Sprie va fi renovat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Căminul de vârstnici din Baia Sprie va fi renovat printr-un proiect pe fonduri europene.

Astfel, căminul va beneficia de lucrări de consolidare a infrastructurii în valoare de 400.000 euro.

”Primăria Orașului Baia Sprie a fost reprezentată la lansarea proiectului “Dezvoltarea serviciilor de reabilitare medicală și socială în zona de graniță România-Ucraina” în Rakhiv, Zakarpattia, Ucraina.

Se lansează astfel proiectul de reabilitare a Căminului de Vârstnici Baia Sprie care va beneficia de lucrări de consolidare a infrastructurii în valoare de 400,000 Euro, fonduri europene atrase în comunitate prin Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020.

În cadrul proiectului,orașul partener Rakhiv va construi un centru balnear de recuperare,iar orașul Baia Sprie va renova complet clădirea Căminului de Vârstnici Baia Sprie.

La conferința de lansare au participat Consulul României în Ucraina,domnul Gheorghe Anghel, domnul Oleksandr Nebyla, șeful administrației din districtul Rakhiv, domnul Julian Andrieș,reprezentant al Biroului Programului România-Ucraina în Chernivtsi.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt persoanele vârstnice, rezidenți permanenți ai căminului și personalul acestuia, care vor trăi în condiții mult mai bune și a căror bunăstare a primat în alegerea căminului drept beneficiar al fondurilor atrase”, a spus primarul orașului Baia Sprie, Alin Bîrda.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2