Campania de informare “Alege sa fii corect” continua

Reclame home 1
Reclame home 1

campanie-informarePolitistii maramureseni, impreuna cu reprezentanti ai celorlalte structuri judetene din cadrul  Ministerului Afacerilor Interne, continua activitatile pentru informarea cetatenilor, in cadrul campaniei nationale „Alege sa fii corect” desfasurata pentru prevenirea fraudelor electorale.

„Prin intermediul acestei campanii alegatorii primesc recomandari utile in raport cu procesul electoral. Conform prevederilor legale este interzisa votarea fara drept sau de mai multe ori, oferirea de bani, bunuri ori alte foloase pentru a determina un alegator sa voteze sau sa nu voteze un candidat sau o anumita lista de candidati, continuarea propagandei electorale dupa incheierea campaniei, fotografierea sau filmarea buletinului de vot.

In cadrul campaniei de informare, 500 de afise tiparite au fost distribuite in judetul Maramures, pentru a fi amplasate in locuri aglomerate, in sediile unor institutii publice cu aflux mare de cetateni, precum si la intrarea in fiecare sectie de votare”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Pe parcursul zilei de joi, 24 noiembrie, pe raza municipiului Baia Mare au fost distribuite mai multe flyere cu mesaje informativ – preventive.

Actiunile Politiei vor continua si in perioada urmatoare, in sistem integrat, alaturi de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. George

    Flyerele trebuiau inminate in mod personal, cu confirmare de primire tuturor candidatilor de pe toate listele. Acolo e riscul, nu la alegator. Era mai putina munca si dupa alegeri aveam argumente sa-i dam afara pe necinstiti.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole