Campania “Fara Penali in functii publice”, un succes in Maramures, spune Dan Ivan

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Campania “Fara Penali in functii publice” s-a dovedit a fi un succes in judetul Maramures, unde peste 25.000 de persoane au semnat initiativa, afirma liderul USR Maramures, Dan Ivan.

Acesta spera sa se ajunga si la organizarea unui referendum, astfel incat in Constitutie sa fie introdusa modificarea conform careia cei care au condamnari definitive sa nu mai poata ocupa functii publice.

“Vreau sa anunt toti semnatarii campaniei Fara penali ca la nivelul judetului Maramures aceasta a avut un succes deosebit. Am reusit sa predam in timpul prevazut de lege la Parlamentul Romaniei peste 25.000 de semnaturi validate de primariile locale. Am depasit, deci, pragul de 20.000 de semnaturi minim necesare in 20 dintre judetele tarii.

Ne bucuram foarte mult ca maramuresenii s-au mobilizat si au semnat pentru aceasta campanie, a fost un succes, ramane un succes, speram sa ajungem si la organizarea referendumului pentru introducerea in Constitutie a acestei modificari, astfel incat cei care au condamnari definitive sa nu mai poata ocupa functii publice.

Va incepe acum un demers la Curtea Constitutionala pentru verificarea inca o data a semnaturilor, cat si a constitutionalitatii textului pe care l-am propus noi si va urma un vot in Parlament, unde speram sa treaca aceasta propunere”, a declarat Dan Ivan, in cadrul unei conferinte de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *