Campania SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI! Acțiune preventivă în gara CFR din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Marți, 17 noiembrie, polițiștii de prevenire împreună cu cei de la Biroul Siguranța Școlară și Poliția Transporturi Feroviare, s-au întâlnit cu cetățenii din gara CFR Baia Mare unde, pe lângă verificarea declarațiilor pe proprie răspundere privind deplasările cu trenul, i-au informat pe aceștia cu privire la măsurile preventive de care să țină cont atunci când călătoresc cu trenul sau se află în zonele adiacente.

”Cu toate că în județul nostru nu există rețea electrică, polițiștii de prevenire, au considerat oportun să stea de vorbă cu tinerii călători despre riscurile escaladării trenurilor  care circulă pe rețea electrică, de dragul unui like, pentru că deplasările cu trenul nu se fac doar pe raza județului. Totodată le-au vorbit și despre accidentele  provocate de neatenția survenită utilizării excesive a telefoanelor mobile și a căștilor în zonele liniilor de cale ferată.

Polițiștii, respectând măsurile în vigoare de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-Cov-2, au distribuit cetățenilor fluturași care conțin informații despre campanie și un cod QR prin a cărui scanare ești direcționat spre un spot video sugestiv, privind consecințele selfie-urilor realizate pe acoperișul trenurilor.

Acţiunea de ieri face parte din Campania naţională SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI!, care are ca scop informarea și conștientizarea populaţiei cu privire la riscurile determinate de nerespectarea unor reguli și norme de conduită în incinta stațiilor de căi ferate, triaje și zonele adiacente. Polițiștii vă doresc călătorii plăcute, în siguranță!”, declarată reprezentanții IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *