Campania umanitara pentru persoanele afectate de inundatii se prelungeste in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Avand in vedere evolutia fenomenelor hidrometeorologice periculoase din ultima perioada care au afectat mai multe judete, prefectul de Maramures a luat decizia de a prelungi campania umanitara pentru persoanele afectate de inundatii, anunta Prefectura, printr-un comunicat.

”Am decis sa prelungim campania de solidaritate initiata pentru a ajuta persoanele sinistrate si grav afectate de inundatii. Pentru a oferi sprijinul necesar de care au nevoie, perioada de colectare a produselor alimentare de baza (apa minerala si apa plata, zahar, faina, orez, paste fainoase, ulei si conserve) va continua pana joi, 12 iulie a.c., ora 20.00. Campania este sustinuta de institutii publice si asociatii neguvernamentale. Sunt convins ca maramuresenii, atat persoane fizice, cat si juridice, vor arata ca le pasa de semenii aflati in suferinta si le vor oferi ajutorul de care au nevoie”, a spus prefecul Vasile Moldovan.

Colectarea produselor alimentare de baza se realizeaza la Centrul de Agrement Stibina, situat in Baia Mare, str. Culturii nr. 7A (in spate la Colegiul National „Mihai Eminescu” sediul fostelor Tabere Scolare), intre orele 8.00-20.00.

Personalul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Maramures, membrii si voluntarii Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret Maramures vor prelua si depozita ajutoarele umanitare destinate persoanele afectate de revarsarea apelor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole