Campanie de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor în Baia Mare. Află în ce perioadă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul Public Ambient Urban anunţă că în perioada 15 iunie 2020 – 26 iunie 2020, specialiștii serviciului vor desfășura pe raza întregului oraș activitatea de dezinsecţie terestră.

”Operațiunea are loc în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, HCL nr. 62/2020. Produsul folosit este AQUA K-othrine EW 20, are ca substanță activă Deltamethrin 2 % cu posibilitate de folosinţă a ULV-ului (combaterea ţânţarilor) această substanţă face parte din grupa a patra de toxicitate și va fi administrată cu scopul diminuării numărului de vectori existenţi.

Produsul comercial utilizat în campania de dezinsecţie, este avizat de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide, iar acest produs vin însoţit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul (Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2018/0217/MRA/TP18-0244 – Aqua k-othrine)”, precizează reprezentanții municipalității băimărene.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2