Campanie de donare de sange incheiata cu succes. Angajatii societatii VITAL S.A. au donat sange pentru semenii lor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Peste 40 de angajati ai S.C. VITAL S.A. au donat sange in urma campaniei„ ALEGE SA FI PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TAU!”

Campania de donare de sange s-a bucurat de o larga deschidere din partea conducerii societatii VITAL S.A. si a fost organizata de catre departamentul Relatii Publice, care s-a aliniat astfel proiectului desfasurat la nivel national de mai multe companii. Recoltarea de sange s-a desfasurat la sediul societatii VITAL S.A., din strada Gheorghe Sincai nr. 21, prin organizarea unui sediul mobil al Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures.

Constientizand asupra importantei actelor umanitare pentru salvarea persoanelor aflate in nevoie, colegii nostrii au raspuns prezent campaniei. Trebuie sa mentionam ca multi dintre donatori s-au aflat la prima donare, in timp ce cealalta parte doneaza sange periodic, sprijinind de fiecare data Centrul de Transfuzie Sanguina Maramures, atunci cand acesta se confrunta cu un deficit de sange.

Medicii de la Centrul de Transfuzie Sanguina Maramures indeamna oamenii sa continue sa doneze sange, pentru ca, daca numarul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou sa nu poata acoperi toate cerintele spitalelor. Cei care vor sa doneze sange o pot face in continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures.

Multumim tuturor pentru implicare si colaborare. Sa fie de folos!

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *