Campanie de vaccinare antirabica a populatiei de vulpi din judetul Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 5-31 octombrie, sub directa coordonare a D.S.V.S.A. Maramures, se va desfasura campania de vaccinare antirabica a populatiei de vulpi cu momeli vaccinale pe fondurile cinegetice din judetul Maramures, conform H.G. nr. 55/2008, modificata cu H.G. nr. 751/2012, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Maramures, semnat de presedintele Gabriel Zetea.

Din cantitatea totala de momeli vaccinale, cea mai mare parte va fi distribuita pe cale aeriana, iar o parte va beneficia de distributia manuala la vizuina.

In vederea bunei desfasurari a acestei actiuni deosebit de importante pentru eradicarea rabiei din Romania, mai sunt implicate urmatoarele institutii: Consiliul Judetean Maramures, Consiliile Locale si Primariile din judet, Autoritatea de Sanatate Publica Maramures, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Maramures, Agentia de Protectie a Mediului Maramures, Inspectoratul Judetean de Politie Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Ministerul Transportului si Infrastructurii, Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Maramures, Directia Silvica Maramures, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2