Campanie umanitara: Politistii maramureseni au donat sange

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

donare-sange-1Craciunul este o sarbatoare asociata cu daruirea, cu speranta si dorinta ca visurile sa devina realitate. Este o perioada cand, in mod deosebit, gandurile noastre se indreapta spre cei care au nevoie de ajutorul semenilor si cand, indiferent de profesie, ne putem transforma in ucenici ai lui Mos Craciun. Acest lucru au ales sa-l faca si politistii din cadrul Serviciului Rutier Maramures.

In cadrul unei campanii umanitare menite sa ajute la salvarea unor pacienti care au nevoie de sange, politistii Serviciului Rutier Maramures au demonstrat ca pretuiesc viata si ca fac tot posibilul sa contribuie la salvarea acestui dar pretios.

„Prin generozitatea de care au dat dovada, ei vor contribui la cresterea sanselor de supravietuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sange.

De asemenea, cu tichetele obtinute se vor cumpara cadouri ce vor fi oferite in cadrul unei actiuni caritabile.

Prin acest gest politistii dovedesc ca sunt alaturi de cetateni nu doar prin masurile menite sa le creasca siguranta, ci si prin gesturi de suflet menite sa aduca un strop de bucurie, speranta si sansa la viata”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2