Campionat de tenis de masa intre licee, organizat de TSD Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ADVERTORIAL POLITIC

TSD Maramures a organizat vineri, 23 martie 2018, un campionat de tenis de masa sub coordonarea profesorului Adrian Catricicau. Presedintele tinerilor social-democrati din Maramures, Flaviu Balan, a aratat ca a pregatit acest eveniment ajutat de mai tanarul sau coleg, Sebastian Andreka, presedinte al Ligii Elevilor Social-Democrati din Maramures.

Campionatul s-a desfasurat la Colegiul National ”Vasile Lucaciu din Baia Mare”,  in competitie fiind inscrise sapte licee: Colegiul National ”Vasile Lucaciu” (gazda evenimentului), Colegiul National ”Gheorghe Sincai”, Colegiul Tehnic ”George Baritiu”, Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu”, Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”, Liceul Teoretic ”Emil Racovita” si Liceul cu Program Sportiv.  Liderul TSD Maramures sustine ca se va implica in astfel de competitii si in alte zone ale judetului, deoarece sportul este esential in dezvoltarea armonioasa a tinerilor.

”In organizarea acestui campionat care s-a adresat liceenilor baimareni am fost ajutat de colegul meu, Sebastian Andreka, presedinte al Ligii Elevilor Social-Democrati, care s-a implicat atat in organizare, cat si in anuntarea colegilor sai, si a celor care studiaza in cadrul Colegiului National ”Vasile Lucaciu”, dar si a celor care invata la alte licee din municipiu.

Ca la orice campionat, in final am acordat diplome si cupe, iar pe aceasta cale doresc sa felicit tot participantii, dar si sa ii mentionez pe cei care au ajuns pe podium sau au fost foarte aproape de a obtine un loc fruntas. Astfel, locul I a revenit lui Denis Mal, de la Liceul cu cu Program Sportiv, locul II lui Andrei Maxim, elev al Colegiului National Vasile Lucaciu, pe locul III s-a clasat Vlad Onea, de la Colegiul National Gheorghe Sincai, in timp ce mentiunea a fost castigata de presedintele LESD, Sebastian Andreka, elev al Colegiului National Vasile Lucaciu.

Astfel de actiuni in care sa implicam tinerii vor mai avea loc in viitorul apropiat, dat fiind faptul ca, in opinia TSD Maramures, sportul este esential in dezvoltarea fiecarui tanar. Felicitari tuturor si mult succes elevilor la toate competitiile la care vor participa in viitor!”, a declarat presedintele TSD Maramures, Flaviu Balan.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *