Campionatele Nationale la Orientare in Alergare: Medalii pentru CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cea mai importanta competitie interna din cadrul calendarului competitional la Orientare in Alergare s-a derulat la Victoria (judetul Brasov) in perioada 30 august-3 septembrie. Aici s-au desfasurat Campionatele Nationale in probele individuale -sprint, medie distanta, lunga distanta- si de stafeta, intreceri ce a reunit toata elita orientarii din Romania, aproape 300 de participanti tinand sa ia startul la acest concurs. Zonele de intrecere au fost destul de dificile, atat fizic cat si tehnic, care au prezentat multe diferente de nivel precum si multa vegetatie deasa. Datorita acestor aspecte au scazut foarte mult vitezele de deplasare a concurentilor, in aceste conditii avand castig de cauza competitorii mai bine pregatiti fizic.

Sportivii de la CS Stiinta Electro Sistem  Baia Mare, sub indrumarea antrenorilor Lucia Pop si Istvan Sebestyen, au pregatit foarte atent aceste competitii, fiind constienti de valoarea ridicata a intrecerii.  Buna lor pregatire ii indreptatea sa spere  la obtinerea de rezultate pe masura la aceste  Campionate Nationale iar rezultatele obtinute de ei vorbesc de la sine:   28 de medalii nationale  dintre care 9 titluri de Campion National este palmaresul cu care clubul baimarean s-a intors de la Victoria, fiind de altfel cel mai medaliat club sportiv  la aceste intreceri.

Rezultatele obtinute sunt:

LOCURI I SI CAMPIONI NATIONALI:

Sprint:Vadean Catalin la M14, Pop Lucia la F50

Lunga Distanta: Ciocian Rebeca la F12, Culcean Roxana la F20, Sebestyen Istvan la M35

 Medie Distanta: Ciocian Rebeca la F12, Culcean Roxana la F20, Sebestyen Istvan la M35

Stafeta: Manu Andreea cu Creciun Alexandra si Roman Alexandra la F14

LOCURI II:

Sprint: Roman Alexandra la F14, Strambu Luca la M14

 Lunga Distanta: Roman Alexandra la F14, Pop Lucia la F50, Strambu Luca la M14, Catana Alexandru la M16

Medie Distanta: Roman Alexandra la F14, Culcean Roxana la F21, Pop Lucia la F50, Vadean Catalin la M14, Iacob Adrian la M16

Stafeta: Hreniuc David cu Strambu Luca si Vadean Catalin la M14, Crisan Ionut cu Catana Alexandru si Biro Alexandru la M18, Teca Alina si Ghit Denisa la F18 (in reprez. Maramures), Sebestyen Istvan la M35 (in reprez. Maramures)

LOCURI III:

 Lunga Distanta: Culcean Roxana la F21, Crisan Ionut la M18

 Medie Distanta: Catana Alexandru la M16, Crisan Ionut la M18.

Inaintea unei vacante binemeritate, componentii clubului baimarean vor mai lua parte la ultima competitie din acest an, respectiv Campionatele Nationale de Noapte si de Stafeta Mixta, competitii ce se vor desfasura la sfarsitul lunii la Arad.

CS STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *