Campionatele Nationale la Orientare in Alergare: Rezultatele obtinute de CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Cea mai importanta competitie interna din cadrul calendarului competitional la Orientare in Alergare s-a derulat in imprejurimile orasului Ploiesti in perioada 5-8 septembrie. Aici s-au desfasurat Campionatele Nationale in probele individuale (medie distanta, lunga distanta) si de stafeta, intreceri ce a reunit toata elita orientarii din Romania, aproape 200 de participanti de la majoritatea cluburilor de profil din tara tinand sa ia startul la acest concurs. Zonele de intrecere au fost destul de dificile, atat fizic cat si tehnic, care au prezentat multe diferente de nivel precum si multa vegetatie densa. Datorita acestor aspecte au scazut foarte mult vitezele de deplasare a concurentilor, in aceste conditii avand castig de cauza competitorii mai bine pregatiti fizic.

Sportivii de la CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare, sub indrumarea antrenorilor Lucia Pop si Istvan Sebestyen, au pregatit foarte atent aceste competitii, fiind constienti de valoarea ridicata a intrecerii. Buna lor pregatire ii indreptatea sa spere la obtinerea de rezultate pe masura la aceste Campionate Nationale iar rezultatele obtinute de ei vorbesc de la sine: 20 de medalii nationale dintre care 7 titluri de Campion National este palmaresul cu care clubul baimarean s-a intors din judetul Prahova.

Rezultatele obtinute sunt:

LOCURI I SI CAMPIONI NATIONALI:

Medie Distanta: Roman Alexandra la F16, Pop Lucia la F50, Vadean Catalin la M16, Sebestyen Istvan la M45
Lunga Distanta: Pop Lucia la F50, Sebestyen Istvan la M45
Stafeta: F14 – Manu Andreea cu Sabou Tania si Ciocian

LOCURI II:
Medie Distanta: Man Antonia la F12, Manu Andreea la F14, Catana Alexandru la M20
Lunga Distanta: Roman Alexandra la F16, Hreniuc David la M14, Vadean Catalin la M16
Stafeta: F18 – Roman Alexandra cu Creciun Alexandra si Peles Stefania, M14 – Hreniuc David cu Kotai Alexandro si Catana Marius, M18 – Catana Alexandru cu Vadean Catalin si Peles Vlad

LOCURI III:
Medie Distanta: Sabou Tania la F14, Manu Cristian la M12
Lunga Distanta: Manu Andreea la F14, Catana Alexandru la M20

Se aduc multumiri DJST Maramures si Consiliului Judetean Maramures care au suportat o parte din cheltuielile necesare acestei deplasari.

Inaintea unei vacante binemeritate, componentii clubului baimarean vor mai lua parte la ultima competitie din acest an, respectiv Campionatele Nationale de Noapte si de Stafeta Mixta, competitii ce se vor desfasura la inceputul lunii octombrie la Victoria.

CS STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2