Campionatul European de Karate: sportivii baimareni s-au intors acasa cu medalia de aur (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

foto-karateSportivii baimareni de la C.S Condor Baia Mare s-au intors de la Campionatul European de Karate Shotokan WSF, cu o medalie de aur, una de argint si cinci de bronz. Concursul aflat la cea de a opta editie s-a desfasurat in perioada 11 – 12 noiembrie si a avut loc in Batumi, Georgia.

O performanta deosebita a avut tanarul Tudor Abagiu, care la varsta de doar 12 ani a devenit campion european, otinand medalia de aur la categoria Shobu Ippon categoria baieti 12 – 13 ani (-50 kg), dar si o medalie de bronz la kumite echipe.

Rezultate remarcabile au obtinut si ceilalti membri ai clubului, care au facut parte din lotul deplasat la competitie.

Astfel, Kiss Imola a obtinut locul 3 la Kumite individual WKF, categoria fete 12 -13 ani (-52 kg), respectiv medalia de argint la kumite echipe;  Marcel Boldis – locul 3 la Kumite individual Shobu Ippon categoria 12 -13 ani baieti (-56 kg), respectiv bronz la kumite echipe; Luca Pop Balas – locul 3 la Kumite individual Shobu Ippon (-44 kg) si bronz la kumite echipe, categoria baieti 12 -13 ani  si nu in ultimul rand Laurentiu Costinas, si el medaliat  de doua ori cu bronz la Kumite individual Shobu Ippon (-44 kg), respectiv kumite echipe, la categoria baieti 12 -13 ani.

Performantele sportivilor antrenati de Sensei Viorel Duta (6 DAN) sunt cu atat mai atat demne de apreciat, cu cat la startul competitiei sau aliniat peste 500 de sportivi din 21 de tari.

Jpeg
Jpeg
Jpeg
Jpeg

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2