Campioni la poze si lucrari abandonate. Deputatul Durus cere reluarea lucrarilor pe DN 18B

Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul se pregateste de prima rectificare a anului. Printre ministerele care pierd bani se numara si cel al transporturilor, de la care se vor lua 128,8 milioane de lei. Ministerul Transporturilor este unul dintre ministerele care nu-si atinge, sistematic, tintele de investitii asumate la inceput de an.

De exemplu, in Maramures sunt probleme in ceea ce priveste finalizarea lucrarilor pe DN 18, Baia Mare-Sighet-Borsa-Iacobeni si a celor de pe DN 18B Baia Mare – Targu Lapus. In primul caz, lucrarile trebuiau sa fie finalizate inca din 2015. Pentru tronsonul Baia Mare – Targu Lapus termenul de finalizare a era decembrie 2018.

„Ii invit pe maramureseni sa mearga sa vada indolenta cu care este tratata investitia pe DN 18B, un drum extrem de circulat. Am comunicat ministrului ca voi monitoriza indeaproape ceea ce se intampla, pentru ca mi se pare ridicol ca singurul lucru pe care il poti face complet sa fie un set de poze. In iunie au reinceput lucrarile. Doar pentru cateva zile, dupa care au fost retrase utilajele. Ii atrag atentia ministrului ca reabilitarea dumului ar fi trebuit sa dureze 6 luni. Am depasit anul, iar lucrarea nu este realizata nici macar in procent de 30%. Fac apel catre ministrul Cuc sa aloce banii din rectificare pentru lucrare si sa retrimita utilajele pe santier pentru a finaliza obiectivul in acest an”, a declarat deputatul Durus.

In 10 aprilie a.c., deputatul de Maramures, Vlad Emanuel Durus, a facut o interpelare catre ministrul transporturilor, prin care a atras atentia ca de peste 6 luni reabilitarea DN 18B a fost suspendata. Ministerul a raspuns dupa 76 de zile (in 27 iunie a.c.) ca lucrarile se vor relua in mai!!! Mai mult, ministrul a prognozat ca in august lucrarea va fi predata la cheie. Nicio sansa!

Biroul comunicare, cabinet parlamentar Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole