UPDATE: Campionul mondial Robert Glinta a doborat alte doua recorduri nationale la Cupa Mondiala din Tokyo

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

adrian-gherghelUpdate:In aceasta dimineata, inotatorul roman Robert Glinta a doborat alte doua recorduri nationale la etapa Cupei Mondiale din Tokyo.

Glinta a concurat in finalele probelor de 50 si 200 metri spate.  La 50 de metri spate, tanarul a ocupat locul 6, cu timpul 23:74. La proba de 200 metri spate, in finala, Robert s-a clasat pe locul 5 reusind astfel sa obtina performanta de 1:52:97.

Update: In finala desfasurata in Japonia, inotatorul a obtinut un nou record national, terminand proba in 50.72 secunde, astfel Robert Glinta s-a clasat pe locul 6.

In aceasta dimineata, inotatorul Robert Glinta pregatit de antrenorul Adrian Gherghel din Baia Mare a participat la seriile preliminare in timpul 52:11. Acesta s-a calificat in finala probei la 100 metri spate, care va incepe azi la ora 11:37 in Japonia.

La runda nipona a Cupei Mondiale, Robert va mai lua doua starturi, la 50 si 200 de metri spate. Bazinul pus la dispozitie pentru aceasta competitie dispune de o lungime de 25 de metri, conform frnpm.ro

In anul 2015, Robert Glinta a fost campion mondial de juniori la 100 m spate si s-a calificat la Jocurile Olimpice de vara din 2016 de la Rio De Janeiro.

In prezent, pe propriile forte si nesprijinit de Autoritatile Locale si Judetene, tanarul Glinta se antreneaza la Bazinul Olimpic din Baia Mare sub indrumarea antrenorului Gherghel Adrian.

 

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Adrian

  Multumim pentru obiectivitate si promptitudine…sunteti mereu alaturi de noi..sper sa va bucuram cu vesti din Tokyo

  Reply
 2. Tamara

  Felicitari pentru Robert Glință dar…
  Tanarul nu concureaza pentru Baia Mare si nici pentru Maramures. Nu intelegem de ce ar trebui sa fie sprijinit de autoritatile local din Baia Mare. Si asa ocupa un culoar din bazin, putem numai spera ca CSU Cluj si plateste macar cat platesc cluburile din Baia Mare pentru culoar (daca tot ingesium pe copii din Baia Mare).

  Reply
  1. Numazic'

   @Tamara Traiesc cu speranta ca nu sunteti ruda cu Ad. Nastase.

   In alta ordine de idei, autoritatile locale au ”sprijinit” un handbal si un fotbal de care nu ne mai bucuram, iar copilul asta munceste de ani de zile in Bazinul Olimpic Gheorghe Demeca de ani de zile, fara ca cineva sa-l mediatizeze sau sa-l sprijine financiar, si aduce rezultate FOARTE BUNE in mod constant! Iar cel care ii este antrenor si mentor, este BAIMAREAN! Asa se face, ca implicit rezultatele lui Robert, apartin (ce-i drept indirect) si antrenorului, cu care unii dintre noi se mandresc.
   Deci abordarea Dvs, care nu pot sa o calific decat meschina, nu isi are locul aici.

   Pentru alte frustari apasati TASTA 1!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2