Canabis descoperit de polițiștii de frontieră asupra a doi tineri din Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat, pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației, doi tineri din județul Maramureș care aveau asupra lor 29 grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi canabis.

Astăzi, în jurul orei 12.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România. Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea autoturismului, iar după câțiva zeci de metri au fost aruncate din mașină două pungi.

Autoturismul a fost oprit, iar poliţiştii de frontieră l-au identificat pe şofer. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 30 de ani şi pasagera acestuia de 19 ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighet: ”În pungile aruncate din vehicul, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe pachete mici învelite în staniol, în interiorul cărora se afla o substanță vegetală, de culoare verde oliv, posibil canabis. Drept urmare, persoanele în cauză împreună cu pungile descoperite au fost conduse la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de 29 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi expertizării.”

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *