Canada: Un fermier s-a trezit cu o casa pe terenul sau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un fermier din provincia Saskatchewan, Canada, a avut recent o surpriza majora in timp ce se plimba cu masina pe proprietatea sa de 100 de hectare, atunci cand a descoperit o structura ciudata, care aparuse dintr-o data pe unul dintre campurile sale, informeaza luni cnewsmatin.fr, transmite AGERPRES.

Abia cand s-a luminat, fermierul, pe nume Patrick Maze, si-a dat seama ca structura era o veritabila casa, amplasata pe o remorca, care aparuse pe unul dintre terenurile sale.

Dupa ce si-a revenit din surpriza creata, fermierul a incercat sa dea de proprietarul casei, postand un mesaj pe Facebook. Mesajul sau a fost distribuit de sute de ori, pana cand o utilizatoare, Brenda Robertson, i-a scris “Este casa mea!” punand astfel capat misterului.

Din cauza unor probleme administrative, cei care trebuiau sa livreze noua casa femeii nu dispuneau de adresa de livrare corecta. Fara scrupule, acestia au abandonat casa in mijlocul campului. In cele din urma, aceasta a fost livrata proprietarei saptamana trecuta.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2