Cand ai frica de nevasta, mergi la politie, nu acasa! Victima „inchipuita” a unei talharii, sanctionata de politisti

“Apreciem ca un barbat a vrut sa previna o cearta cu sotia, insa politistii au fost pusi pe drumuri pentru ca acesta sa-si poata justifica banii cheluiti pe alcool. Cand s-a stabilit ca talharia reclamata practic nu exista, barbatul a fost amendat”, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

In cursul lunii iulie, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca un barbat, din comuna Grosi, a fost deposedat prin violenta de o suma de bani, de catre persoane necunoscute.

Barbatul, care se afla in stare de ebrietate, le-a precizat politistilor ca in timp ce mergea pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, doua persoane necunoscute l-au lovit si i-au sustras 600 de lei pe care ii avea asupra sa.

Ulterior, prin aprofundarea cercetarilor si prin efectuarea unor investigatii suplimentare, politistii au stabilit ca, de fapt, barbatul nu a fost victima unei talharii. Acesta a cheltuit banii pe bauturi alcoolice, a platit datoriile pe care le avea si a preferat sa declare ca a fost talharit pentru a nu fi certat de sotie.

Apelantul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii Nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1