CÂND EȘTI PUS PE DISTRACȚIE – Uiți că muzica ta deranjează vecinii. Și așa apare Poliția Locală

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Săptămânal polițiștii locali sunt solicitați pentru a interveni în situații de tulburare a liniștii publice prin muzică dată la maxim care deranjează pe toată lumea. Și ce este mai grav este că amenzile nu sperie pe nimeni, nu de puține ori respectivele persoane dând drumul la muzică după plecarea Poliției Locale.

În prima săptămână a lunii iunie, respectiv ultimele 2 zile ale lunii mai, polițiștii locali au aplicat mai multe amenzi persoanelor care au fost reclamate pentru acest gen de activități ilegale. Astfel, în 30 mai, ora 22.35, a fost sesizată nerespectarea programului de funcționare a unui local. Echipajul format din B.S. și P.D. a constatat faptul că sesizarea se confirmă, pe terasa localului fiind identificate 3 persoane care au fost servite si consumau ceea ce au comandat. A fost aplicată o sancțiune contravențională administratorului, în conformitate cu prevederile legale în vigoare

„În data de 30.05.2023, ora 22.10, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii prin muzică la volum mare la un local. Echipajul format din B.S. și P.D. a aplicat o sancțiune contravențională administratorului, în conformitate cu prevederile legale in vigoare. În data de 31.05.2023, ora 22.38, echipajul format din P.V. și M.D., care efectua serviciul pe Bd. Unirii, a surprins o persoană în fața Catedralei Sfânta Treime, care tulbura liniștea publică prin strigăte, aceasta a fost legitimată, sancționată contravențional și îndrumată spre domiciliu

În data de 01.06.2023, ora 01.21, echipajul format din G.T. și D.B. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că pe Bd. Republicii, în dreptul unui imobil, două persoane tulbură ordinea și liniștea publică prin strigăte, la fața locului aceastea au fost legitimate și sancționate contravențional. În data de 01.06.2023, orele 14.00, echipajul format din L.I. și T.A. în timp ce efectua serviciul în zona Câmpul Tineretului la evenimentul care se desfășura acolo, a găsit un copil care se rătăcise de părinți. Au fost găsiți în scurt timp părinții și copilul a ajuns în siguranță înapoi lângă aceștia. În data de 01.06.2023, ora 14.50, echipajul format din L.I. și T.A. în timp ce efectua serviciul în zona Câmpul Tineretului la evenimentul care se desfășura acolo, a observat o persoană căzută lângă o bancă amplasată în zonă, a fost solicitat echipajul de la ambulanță care a acordat primul ajutor

În data de 02.06.2023, orele 13.50, echipajul format din B.N. și G.I., în timp ce efectua serviciul de patrulare, a observat pe str. Cosmonauților două persoane care făceau comerț ambulant pe trotuarul din fața unui spațiu comercial, în momentul în care li s-a solicitat un acord eliberat de municipiu precum și date cu privire la identitatea lor, persoanele au devenit agresive verbal, acestora li s-a adus la cunoștință că vor fi sancționate contravențional pentru refuz de legitimare și adresare de injurii și amenințări, moment în care una dintre persoane a aruncat cu scaunul înspre B.N. provocându-i leziuni la nivelul brațului drept. În cauză s-a depus plângere penală pentru ultraj, cazul fiind preluat de către Poliția Municipiului Baia Mare”, precizează Poliția Locală Baia Mare.

În 2 iunie, pe Aleea Mărăști, în dreptul unui imobilul, au fost depistate două persoane care tulbură ordinea și liniștea publică prin strigăte, la fața locului aceastea au fost legitimate și sancționate contravențional de polițiștii locali. Tot în 2 iunie, după lăsarea serii, echipajul format din K.V. și P.V. a fost sesizat, prin Dispeceratul Poliției Locale, asupra faptului că pe Strada Pășunii, în curtea Școlii Gimnaziale Vasile Alecsandri, un grup de persoane tulbură ordinea și liniștea publică prin muzică dată la volum mare. Și în acest caz, la fața locului persoanele au fost legitimate și sancționate contravențional.

„În data de 02.06.2023, ora 19.22, echipajul format din K.V. și P.V. a fost sesizat asupra faptului că pe Bd. Regele Ferdinand o persoană distruge autoturismele care trec prin zonă, la fața locului erau sosite echipaje de la Poliția Municipiului și Jandarmerie care au preluat cercetările. În data de 03.06.2023, ora 11.00, echipajul format din M.A. și P.V. a fost sesizat asupra faptului că în Piața Gării persoane fără adăpost tulbură liniștea publică și fac mizerie, echipajul de la Asistență Socială a solicitat sprijin, la fața locului persoanele în cauză au fost identificate, echipajul de la DAS le-a preluat și transportat la Azilul de Noapte.

În data de 03.06.2023, ora 18.26, echipajul format din C.D. și L.G. a fost solicitat de către angajații DAS să le acorde sprijin în vederea identificării unei persoane recalcitrante care consuma alcool pe domeniul public, la fața locului aceasta a fost identificată și sancționată contravențional. În data de 03.06.2023, ora 19.30, echipajul format din C.D. și L.G. a fost sesizat asupra faptului că pe str. Universității este tulburată ordinea și liniștea publică prin muzică dată la volum mare, ajunși la fața locului nu se auzea muzică nicăieri, sesizarea nu s-a confirmat”, arată Poliția Locală.

În data de 04.06.2023, un echipaj al poliției locale, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona Centrului Vechi, a observat în Piața Păcii mai multe persoane care tulburau ordinea și liniștea publică prin strigăte în fața unui local.  La fața locului a sosit și un echipaj de la Poliția Municipiului căruia i s-a acordat sprijin pentru imobilizarea și transportul la sediul Poliției Municipiului a două dintre persoane, deoarece acestea au fost recalcitrante.

Tot in 4 iunie, un echipaj al Poliției Locale a fost sesizat asupra faptului că pe str. Arieșului este tulburată ordinea și liniștea publică prin muzică dată la volum mare. Ajunși la fața locului persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole