Cand incep lucrarile de reabilitare a drumului din Pasul Gutai

Reclame home 1
Reclame home 1

pasul gutaiMiercuri, 15 iulie, pe Drumul National 18A la kilometrul 15, a avut loc o intalnire de lucru, convocata de prefectul judetului Maramures, ing. Anton Rohian, in vederea stabilirii ultimelor detalii privind demararea lucrarilor de reabilitare a portiunii de drum ce strabate Pasul Gutai (de la km 15,000 la km 39,104).

La intalnire au participat reprezentantii societatii AKTOR, cea care efectueaza lucrarile de reabilitare ale DN 18A, reprezentati ai Directiei Silvice Maramures, cms. Dorin Gherman – seful Serviciului Politiei Rutiere Maramures, Loghin Mateaş – inginerul şef de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale România (CNADNR) – sectorul Maramureş.

“Am convocat aceasta intalnire in teren, pe DN 18, pentru a preîntâmpina orice probleme ce ar putea bloca sau intarzia proiectul de reabilitare, fie ca vorbim de exproprieri si taieri de arbori, pentru care cei de la ROMSILVA si-au oferit tot sprijinul si iata, au venit aici sa discute si sa vada la fata locului cu cei de la AKTOR care este situatia, fie ca vorbim despre inchiderea circulatiei rutiere in Pasului Gutai din data de 15 august pana in 15 septembrie anul curent.

Conducerea AKTOR, atat domnul Nikos cat si domnul Aristotelis, au dat asigurari ca se lucreaza si se va lucra pe intreg tronsonul Sighetu Marmatiei – Baia Sprie, cu motoarele turate la maximum, ca sa spunem asa, pentru a se incadra in termenele asumate.

Pot sa va mai spun ca incepand de saptamana viitoare vor incepe lucrarile de reabilitare ale podetelor si se vor face amenajarile pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale de pe versanti, iar pe 15 august, odata cu inchiderea traficului rutier, se va intra cu turnarea asfaltului in Pasul Gutai”, a declarat prefectul judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole