Cand se redeschide circulatia in Pasul Gutai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

lucrari pasul gutaiIncepand cu data de 5 octombrie, circulatia pe Drumul National 18 (Baia Mare – Sighetu Marmatiei, prin Pasul Gutai) va fi reluata.

Pana in prezent, mai exact in perioada 20 august – 4 octombrie, in zona pasului Gutai, de la km 17+440 – 28+440 lucrarile executate consta in:

 1. Sapaturi – cca 11.000 metri;
 2. Umpluturi – cca 21.000 metri cubi;
 3. Drenuri – cca 10.800 metri;
 4. Frezare – cca 106.000 metri patrati;
 5. Stabilizare prin reciclare cu emulsie bituminoasa şi liant hidraulic – 106000 metri patrati;
 6. Asfaltare cu cca 21.000 de tone mixtura;

„Lucrarile s-au executat prin inchiderea traficului rutier si au fost executate conform normelor tehnice in vigoare. Intarzierile aparute in calendarul initial stabilit sunt datorate conditiilor meteorologice nefavorabile din ultima perioada.

Lucrarile aferente sectorului mai sus mentionat se vor finaliza in data de 4 octombrie, iar traficul va fi reluat.

Dupa reluarea traficului, lucrarile la structura drumului, cele de balizaj si de siguranta rutiera vor continua. Pe tronsonul de drum Mara – Sighetu Marmatiei se va truna stratul de uzura iar pe anumite portiuni din Pasul Gutai circulatia va fi semnaforizata, din cauza lucrarilor mentionate anterior”, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Maramures.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Izvorul Izei Tsunamy

  Nu este interesant raportul tehnic. este important daca aceste lucrari sunt suficiente pentru a face din pasul Gatai un drum national asa cum este denumit. Daca s-a inchis drumul pentru a nu se lucra ci a se deconta doar atunci exista o suspiciune rezonabila.

  Reply
 2. Drule

  Tu ii fi ceva inginer, mai Tivadar, mic profitor de duzina, care te dai ziarist dar nu scrii la niciun ziar, care te dai om politic dar nu esti in niciun partid, care te dai mare scriitor dar n-ai scris nimic in viata ta! Cerseste de la Zetea, Man si Dolha si ai rabdare, o sa vezi un drum peste cel catre Satu Mare si Cluj! Hai, pa!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole