CÂND VECINII CHEAMĂ POLIȚIA – Băimăreni amendați pentru că prăjeau mici în fața blocului

Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii locali au avut și-n săptămâna care s-a încheiat mai multe intervenții, fiind aplicate și amenzi celor care le meritau. Au fost reclamații legate de lucrări de amenajări interioare care deranjau vecinii, au fost aplicate amezi pentru prăjeli făcute în fața blocului, respectiv pentru unii care urinau la locul de joacă al unor copii.

În 15 mai, echipajul format din C.D. și L.L. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că pe strada Valea Valenilor din Cartierul Firiza, sunt doi câini de talie mare lăsați liberi. La fața locului a fost identificat stăpânul acestora, care a fost sancționat contraventional.

„În data de 15.05.2023, ora 17.00 echipajul format din V.G. și V.M. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale ca pe Aleea Uranus in fata unui bloc, o persoana prajeste gratare, iar fumul rezultat intra in locuinte. La fata locului persoana in cauza a fost sanctionata contraventional si focul a fost stins in prezenta echipajului. În data de 15.05.2023, ora 19.20, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin lucrari de amanajare interioara si exterioara, pe str. M Eminescu, echipajul format din G.T. și D.B. a identificat persoana in cauza, a aplanat conflictul spontan. Întucât persoana a fost cooperantă și s-a înțeles cu vecinii, a fost aplicat un avertisment verbal

În data de 17.05.2023, ora 23.50, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin gălăgie și muzică la volum mare, pe Aleea Neptun, echipajul format din B.V. și C.D. a identificat și sancționat contravențional persoanele în cauză. În data de 17.05.2023, ora 23.25, echipajul format din C.M. și K.V., în timpul efectuării serviciului de patrulare pe Bd Unirii, a observat o persoană culcată pe carosabil. În momentul în care echipajul a încercat să comunice cu persoana, aceasta a început să gesticuleze necontrolat și imprevizibil, dând impresia că este sub influența unor substanțe halucinogene. A fost solicitat un echipaj de la SMURD care a preluat-o.

În data de 17.05.2023, ora 21.20, echipajul format din S.G. și P.V., în timpul efectuării serviciului de patrulare pe Bd Regele Ferdinand, în dreptul unui imobilul, a observat o persoană care stătea pe o bancă și prezenta o plagă la nivelul capului, aceasta a spus că s-a împiedicat și a căzut dând cu capul de trotuar, a fost solicitată o ambulanță care a preluat-o. În data de 19.05.2023, ora 14.39, echipajul format din S.M. și U.E. a fost sesizat asupra faptului că pe Bd Republicii o persoană consumă alcool pe domeniul public de o lungă perioadă de timp, la fața locului persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional”, precizează Poliția Locală Baia Mare.

În 19 mai, un echipaj al Poliției Localee a fost sesizat că pe strada Culturii, în proximitatea Colegiului Vasile Lucaciu este o persoană care consumă alcool și stă întinsă pe bancă. Omul în cauză a fost amendat: „În data de 20.05.2023, ora 08.06, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin lucrări de construcții pe strada Victoriei. Echipajul format din C.M. și K.V. a identificat persoana in cauza, aceasta a fost sancționată contravențional. În data de 20.05.2023, ora 08.30, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin gălăgie și muzică la volum mare, pe Bulevardul Regele Ferdinand, echipajul format din M.S. și P.V. a identificat și sancționat contravențional persoanele în cauză. În data de 21.05.2023, ora 23.40, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin gălăgie pe strada Gării. Echipajul format din M.P. și C.D. a identificat și sancționat contravențional persoanele în cauză”.

„În data de 20.05.2023, ora 22.40, echipajul format din M.P. și C.D., în timpul efectuării serviciului de patrulare, a observat o persoană de sex masculin care urina în zona locului de joacă. Întrucât aceasta a refuzat legitimarea, a fost transportată la sediul Politiei Locale in vederea stabilirii identității, a fost sancționată contravențional. În data de 21.05.2023, ora 11.21, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin gălăgie provenită de la generatoarele în funcțiune de la tonetele din Parcul Regina Maria, echipajul format din P.O. și P.D. a identificat și sancționat contravențional persoanele în cauză. În data de 21.05.2023, ora 21.37 echipajul format din C.M. și K.V. a fost sesizat, prin Dispeceratul Politiei Locale, că pe strada Transilvaniei, în fața unui bloc, mai multe persoane prăjesc mici la grătar. La fata locului persoanele in cauza au fost identificate și sanctionate contraventional”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole