Candidatii lui Vlasin: Cine ar putea candida la Primaria Borsa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mai multe nume au fost vehiculate in ultimele zile pe grupul „Borsa – alegeri anticipate„, deschis pe Facebook de fostul consilier municipal Vasile Vlasin.

Acesta a nominalizat cativa posibili candidati la Primaria Borsa, printre ei aflandu-se si cei amintiti in presa, respectiv Nutu Fonta si primarul interimar Sorin Timis.

Printre posibilii pretendenti la functia de primar se numara fostii viceprimar Ionel Timis si Gavrila Bota. Urmeaza apoi Mihali Matei Radacina, Gabriel Hantig, Mircea Mihordea, Vasile Timis, actualul director al Spitalului Borsa, Ionel Timis, Valer Telcean din partea PNTCD.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Danci Dumitru

  Din toti candidati doar unul singur nu a avut nici un beneficiu din Primarie si ne sustine pe noi tineretul. Eu merg pe mana lui Telcean Valer!

  Reply
 2. Roxi

  Cel mai bun canditat pentru primaria Borsa ar putea fi d-l Vasile Vlasin, pentru ca el pana acum a detinut, cumulativ urmatoarele functii: Presedintele Romaniei, prim-ministru, minstru de externe, de interne, al finantelor, al culturii, al sportului etc si apoi a fost liderul tuturor partidelor politice din Raomania in ultimii 24 de ani… Ce sa mai vorbim , acest individ, care si-a … eu cred ca ar fi cel mai nimerit pardon n… am vrut sa scriu. Daca-l vedeti prin Borsa, scuipati-l si puneti-l pe fuga, pentru ca nu gresiti. Va rog sa nu-i mai pomeniti numele ca nu merita.

  Reply
 3. ama

  Eu cred ca mai bine ar fi sa candideze oameni care au facut mult bine orasului borsa ,si care nu au furat niciodata nimic ,exemplul poate fi timis gavrila (francezul) care a facut mult bine oamenilor ,majoritatea borsenilor il cunosc prin corectitudinea si binefacerile pe care l-ea facut pentru romanii din afara tarii indiferent ca au fost din maramures sau alte judete ale tarii.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2