Candidații USR PLUS au votat la primele ore ale dimineții, pentru dezvoltarea Băii Mari și a Maramureșului  

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Membrii Alianței USR PLUS Maramureș au votat la primele ore ale dimineții de azi, pentru a încuraja băimărenii și maramureșenii să iasă la vot în număr cât mai mare. Votul lor a fost unul pentru schimbare, pentru dezvoltare și pentru un viitor mai bun în județul nostru.

Dan Ivan, președintele USR Maramureș și candidatul USR PLUS la Primăria Baia Mare, a votat la secția de votare nr. 9 din Baia Mare, la ora 8.30 dimineața. El a fost însoțit de soția Loredana, de candidații la Consiliul Local Baia Mare Leontin Pop, Claudiu Pop și Andrei Nagy și de Radu Trufan, candidat USR PLUS la Consiliul Județean Maramureș.

„Vreau să mă adresez astăzi celor 8.000 de băimăreni alături de care am fost în stradă la protestele din 2017 și din 2018, precum și celor peste 20.000 de băimăreni care au votat pentru inițiativa Fără Penali în Funcții Publice. Atunci, în acele momente, ne doream cu toții să avem o ștampilă de vot în mână, pentru a o aplica pe un buletin de vot. Astăzi, avem această ocazie: să punem ștampila pe buletinul de vot și să schimbăm lucrurile.

Vă invit să veniți la vot, să votați în număr cât mai mare, pentru o schimbare în Baia Mare, pentru a aduce viitorul acasă!”, a declarat Dan Ivan, imediat după ieșirea din secția de votare organizată în incinta Școlii Gimnaziale „Nichita Stănescu” din Baia Mare.

La ora 9.30, Vlad Duruș, candidatul USR PLUS la președinția CJ Maramureș, a ieșit și el încrezător din secția de votare organizată în incinta Școlii Gimnaziale „Simion Bărnuțiu” din Baia Mare. „Am votat pentru schimbare. Am votat pentru că județul nostru, pentru că orașul nostru și satele noastre merită mult mai mult decât situația în care se află azi. Am votat pentru un Maramureș cu drumuri bune, nu făcute în batjocură înainte de alegeri; pentru un Maramureș care să aibă parc industrial, cu locuri de muncă; pentru un Maramureș în care turismul să fie un motor al economiei, nu făcut pentru subzistență; pentru ca Liviu Dragnea să nu mai fie ambasador al județului, așa cum a fost făcut de Gabriel Zetea și PSD; pentru un Maramureș în care tinerii să aibă o perspectivă; pentru un Maramureș în care fermierii să fie sprijiniți, să aibă centre de colectare; pentru un Maramureș în care producătorii locali, baza economiei rurale, sunt susținuți; pentru investiții europene pe bani aduși de oameni competenți, nu bani din PNDL, luați pe caiet de la partid; pentru ca groapa de gunoi ecologică să nu mai fie o groapă pentru banii maramureșenilor; am votat pentru că, în sfârșit, avem cu cine!

Mergeți și votați schimbarea pentru Maramureș, pentru Baia Mare, pentru Sighetu Marmației, pentru Borșa, pentru toate comunele noastre maramureșene. Pentru că trebuie să ne redăm mândria de a fi maramureșeni!”, a declarat Vlad Emanuel Duruș la ieșirea de la urne.

Alegerile locale din acest an sunt primele la care participă membrii USR PLUS și reprezintă o șansă reală de modernizare a administrației locale, de transparentizare a primăriilor, a consiliilor locale și a Consiliului Județean. Pentru că scopul declarat al tuturor candidaților USR PLUS, pentru următorii ani, este de a lucra în folosul tuturor cetățenilor și de a opri cheltuirea iresponsabilă a banilor publici.

Baia Mare

27.09.2020

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2