Candidatul PSD la Primaria Ulmeni, lansat oficial, la pas, pe strazile localitatii

Presedintele PSD Maramures, insotit de senatorul Liviu Marian Pop si alti oficiali, dar si lideri PSD, au fost la Ulmeni pentru a-si exprima intreaga sustinere pentru candidata la fotoliul de primar a orasului Ulmeni, Cornelia Luca.

Atat senatorul Liviu Marian Pop cat si Gabriel Valer Zetea au relatat faptul ca, in locul unei intalniri in sala Caminului Cultural din localitate au preferat sa faca o plimbare, la pas, pe strazile orasului. Acestia s-au oprit in centru unde au stat de vorba cu alegatorii si i-au indemnat sa mearga la vot.

 

“Alaturi de colegii mei din PSD Maramures, am asistat la lansarea candidatului social-democratilor pentru functia de primar al Orasului Ulmeni. Cu toate piedicile venite din partea actualei administratii controlate de Lucian Morar, intrunirea a decurs bine. In schimbul unei intalniri in sala Caminului Cultural din localitate, am ales o plimbare la pas pe principalele strazi din oras. In felul acesta, am fost mai aproape de alegatori”, a precizat senator PSD Maramures Liviu Marian Pop PSD Maramures.

“Am reusit alaturi de candidatul PSD pentru Primaria Ulmeni, Cornelia Luca sa discutam despre problemele oamenilor. Am inteles ca cele mai multe dintre dificultatile lor au fost ignorate de catre Primarie in ultimii ani. Fie ca vorbim despre lipsa canalizarii sau aductiunii de apa care pune in pericol sanatatea copiilor in primul rand , fie ca vorbim despre situatia punerii in posesie a padurilor , toate sunt probleme care treneaza de ani si fara perspective imediate de rezolvare. PSD are solutii pentru aceste viitoare proiecte ale Ulmeniului si daca comunele din jurul orasului Ulmeni au reusit avand in frunte primari PSD , atunci o sa reusim si aici!”, a punctat Gabriel-Valer Zetea, presedintele PSD Maramures.

De precizat ar mai fi faptul ca, la lansarea candidaturii doamnei Cornelia Luca a participat si ministrul Apararii Nationale.

“La eveniment au participat liderii PSD din judet, condusi de presedintele Gabriel Zetea. Oaspetele serii a fost Gabriel – Beniamin Les, ministrul Apararii Nationale, un om a carui familie este legata puternic de zona Codrului”, a relatat demnitarul Liviu Marian Pop.

Senatorul PSD si-a aratat sprijinul fata de candidata social-democrata Cornelia Luca.

“Cred in puterea doamnei Cornelia Luca de a schimba fata orasului Ulmeni. Localitatea are nevoie de o schimbare. Iar aceasta poate avea loc chiar in 11 iunie! Succes, Cornelia Luca”, a conchis senatorul PSD Maramures.

A.A.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1