Canotorul britanic Tom Ransley a anunțat că se retrage din cauza amânării cu un an a JO 2020

PNL

Canotorul britanic Tom Ransley, campion olimpic la Rio în barca de 8 rame plus cârmaci, a anunţat că a luat decizia să se retragă, din cauza amânării cu un an a JO 2020 de la Tokyo, relatează Reuters, titrat de Agerpres.

Ransley, 34 ani, medaliat cu bronz la JO 2012, a precizat că reprogramarea JO 2020 a fost decisivă în hotărârea sa: ”Vremea mea de canotor s-a încheiat. După 20 de ani şi două medalii olimpice am ajuns la concluzia că nu mai am de dat nimic şi nimic de câştigat. Reprogramarea JO de la Tokyo pentru 2021 a fost imboldul final pentru decizia mea”.

Britanicul spera să-şi încheie cariera în această vară la Tokyo, dar îndoielile au apărut dinaintea anunţului de amânare a JO, din cauza declanşării pandemiei de coronavirus.

Trei antrenamente pe zi, o existenţă egoistă şi monahală i-au dus limitele corpului la extrem. ”Un prieten mi-a sugerat că dacă încetezi să iubeşti ceva, devine imposibil să dai totul şi cred că este corect. Am dat tot ce am avut, pentru a mă pune în condiţia de a lupta pentru un loc în barcă, dar 2021 este un pas prea departe”, a adăugat campionul britanic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1