Caprele negre din Muntii Rodnei, evaluate de jandarmi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

jandarmi capre negreJoi,  22 octombrie, s-a desfasurat actiunea comuna de evaluare a efectivelor de capre negre din masivul Muntii Rodnei, organizata de catre Administratia Parcului National Muntii Rodnei, la care au participat jandarmii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Borsa, informeaza Jandarmeria Maramures.

Actiunea a demarat prin sedinta comuna de informare la sediul Ocolului Silvic Borsa – punct de lucru A.P.N.M.R., la ora 06.00 si s-a desfasurat simultan pe o serie de  trasee stabilite, pentru a evita inscrierea dubla a unor exemplare. Pe  intreaga durata a actiunii, conditiile meteo – specifice anotimpului de iarna, au fost favorabile observarii exemplarelor de capre negre existente in aria protejata a Parcului National Muntii Rodnei.

In actiunea de estimare a efectivelor de capra neagra din fondurile cinegetice suprapuse partial peste raza Parcului National Muntii Rodnei, reprezentantii Administratiei Parcului National Muntii Rodnei, au fost sprijiniti de catre jandarmii Postului Montan Borsa si reprezentanti ai institutiilor, organizatiilor de profil cu responsabilitati in domeniul cinegetic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2