CAR-ul CASPEV Baia Mare, mai avantajos pentru pensionari decat bancile

PNL

car caspev (1)Casa de Ajutor Reciproc (CAR) din cadrul CASPEV Baia Mare incepe noul an cu o oferta mult mai avantajoasa pentru membrii sai decat oricare alta banca.

Astfel, dobanda la fondul social va fi de 4,2% net, in primele zile din 2015 in CAR inscriindu-se peste 20 de pensionari.

“In acest an, se pare ca mai multa lume a aflat de CAR-ul CASPEVULUI. In primele zile din acest an s-au inscris cel putin 20 de noi pensionari, iar ca noutate pentru membrii CAR este faptul ca pentru anul 2015 dam o dobanda la fondul social de 4,2% net, ceea ce inseamna o dobanda mai buna ca la oricare alta banca la depozitele in bani pe care le constituie pensionarii”, a spus Stefan Lupsa, presedintele CASPEV Baia Mare.

Pe langa pensionari, in CAR CASPEV se pot inscrie si alti angajati sau chiar si tineri care nu au serviciu. Membrii casei pot solicita imprumuturi de urgenta de pana la 6.000 de lei.

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) functioneaza zilnic intre orele 9 si 13, la sediul CASPEV Baia Mare (aflat in spatele Prefecturii).

Vlad HERMAN

car caspev (3) car caspev (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1