Caraus ucrainean retinut la frontiera. Acesta este acuzat de trecere frauduloasa a frontierei de stat si contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Barbatul, ajutat si de alti carausi a reusit sa introduca pe teritoriul romanesc aproximativ 30.000 de pachete cu tigari de contrabanda. Un echipaj al politiei de frontiera din Sarasau a observat grupul de persoane, care transporta de la frontiera de stat spre localitatea Piatra, coletele voluminoase.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Colegii nostri au actionat pentru retinerea celor in cauza, dar in momentul in care barbatii au observat echipajul politiei de frontiera, au abandonat coletele si au fugit spre linia de frontiera, intorcandu-se pe teritoriul statului vecin. Imediat, au fost anuntate autoritatile de frontiera din Ucraina despre caz, acestea reusind sa retina un barbat, cetatean ucrainean, precum si sase colete cu tigari.”

La fata locului, politistii de frontiera au descoperit 60 de colete cu tigari de provenienta ucraineana care au fost transportate la sediul sectorului. In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 29.780 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.

Tigarile in valoare de 348.400 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2