Carausi depistati la frontiera verde. Un ucrainean a fost retinut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mai multi carausi au trecut inot raul Tisa pentru a intra ilegal in tara noastra. Acestia erau incarcati de colete. Ei nu au reusit sa se faca neobservati de politistii de frontiera sigheteni.

Politistii de frontiera au asteptat ca acestia sa ajunga pe malul romanesc, dupa care au actionat pentru retinerea acestora efectuand somatiile legale prin voce. Speriati, carausii au incercat sa se faca nevazuti.  Frontieristii au tras trei focuri de avertisment in plan vertical, pentru a-i opri.

Oamenii legii au reusit sa-l retina pe un ucrainean, in varsta de 23 ani, care era imbracat in costum de neopren, restul persoanelor fugind pe teritoriul statului vecin.

Imediat, au fost informate autoritatile de frontiera din Ucraina despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor masuri specifice de supraveghere a zonei.

Carausii au abandonat 12 colete care contineau 6.000 de pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 55.000 lei.

“Acum, cetateanul ucrainean este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat iar la final vor fi luate  toate masurile legale ce se impugn”, a declarat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2