Carausii si-au lasat marfa de contrabanda “nesupravegheata”. Politistii au gasit-o. Valoarea tigarilor se ridica la peste 100.000 de lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Ieri seara, mai exact in jurul orei 20.00, un echipaj al politiei de frontiera a observant, pe directia localitatii Lunca la Tisa, intr-o zona muntoasa impadurita, un autoturism de teren abandonat, care nu isi justifica prezenta in zona. Din primele verificari, politistii de frontiera au constatat faptul ca masina era plina cu colete care contineau tigari.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La fata locului a fost solicitata o echipa operativa care a procedat la cercetarea si supravegherea zonei. Coletele au fost duse la sediul politiei de frontiera, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 117.000 lei. Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la finalizare fiind dispuse masurile legale care se impun.”

Totodata, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

Informatii si foto: ITPF Sighetu Marmatiei

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1