septembrie 19, 2021

Caravana Aliantei 2020 USR PLUS in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Caravana Aliantei 2020 USR PLUS a fost pentru o zi in Baia Mare. Dan Barna, Dacian Ciolos, Clotilde Armand, Dragos Pislaru, Ramona Strugariu, Naomi Reniut, Adriana Cristian, George Taranu, Alexandru Varzaru au tinut neaparat ca dupa Iasi, Cluj, Craiova, Timisoara, Sibiu sa vina in Maramures.

Dimineata si-au petrecut-o in Piata din Baia Sprie, printre oamenii de la tara, veniti cu produse. Clotilde Armand s-a bucurat sa regaseasca in Maramures frumusetea omului de la tara si credinta ca Romania merita mai mult decat ofera actuala guvernare. Naomi Reniut a remarcat mainile muncite ale producatorilor. Alianta 2020 USR PLUS are un program prin care doreste ca subventiile sa fie indreptate cu preponderenta catre fermele mici si mijlocii, pentru a putea consolida un trai decent.

Dupa ora 15, Dan Barna, Dacian Ciolos si restul membrilor din Caravana au luat la pas zone din Baia Mare. Presedintele USR, Dan Barna, a remarcat potentialul electoral enorm pe care-l are Alianta 2020 in Baia Mare, oamenii fiind foarte apropiati ca mentalitate de ceea ce-si propune USR PLUS. „Lumea s-a saturat de hotie, de coruptie. Oamenii vad ca din aceasta cauza nu avem spitale, drumuri, scoli. Mor oameni cu zile pentru ca banii de la buget, banii fiecarui roman, se duc in buzunarele clientelei politice, fara sa se intample nimic bun. Romania pierde anual din cauza coruptiei 38 de miliarde de euro. Cu banii acestia fiti sigur ca niciun copil nu mai moare inecat in 2019 in haznaua din curtea scolii, asa cum s-a intamplat acum doua zile in Moldova. Niciunul dintre noi nu a mai facut politica pana acum doi ani. Sunt sigur, si cetatenii o simt, ca putem schimba impreuna lucrurile in Romania”, a spus liderul USR, Dan Barna.

Spre seara, candidatii Aliantei 2020 USR PLUS la alegerile pentru Parlamentul European s-au intalnit cu baimarenii in sala de conferinte ATP Tech Center.

Dan Barna, presedintele USR, Dacian Ciolos, presedintele PLUS, Dragos Paslaru, Clotilde Armand, Ramona Strugariu si Naomi Reniut-Ursoiu, gazduiti de Dan Ivan, presedintele USR Maramures si Florin Barbur, reprezentantul PLUS Maramures, le-au prezentat baimarenilor planurile lor de activitate in Parlamentul European si le-au raspuns la intrebari. A fost o intalnire neprotocolara, sincera, ca intre oameni aflati de aceeasi parte a baricadei, pentru ca, dupa cum au precizat vorbitorii, candidatii ar fi putut oricand schimba locul cu publicul, nefiind cu nimic diferiti de acesta.

Participantii la intalnire s-au convins, ascultand prezentarile, ca cei pe care Alianta 2020 USR PLUS ii trimite in Parlamentul European sunt cei mai buni candidati pe care Romania i-a avut la europarlamentare de cand e membra UE, sunt oameni cu diplome reale, obtinute pe merit, sunt oameni cu experienta profesionala atat in tara, cat si in strainatate, oameni care nu au intrat in politica pentru a profita de pe urma unor functii, ci pentru ca nu au mai suportat sa vada ca Romania merge la vale si au hotarat sa se implice. Chiar daca acest lucru inseamna, de multe ori, sa isi neglijeze propriile visuri si propriile familii.

Candidatii i-au indemnat pe cei prezenti sa mearga neaparat la vot si sa incerce sa convinga si persoanele din anturajul lor sa faca la fel, aratand ca romanii care cred in valorile europene, in democratie si in statul de drept formeaza un electorat care are cu adevarat un cuvant de spus in ceea ce priveste viitorul tarii. Suntem multi, trebuie doar sa credem in noi si sa ne implicam, acesta a fost mesajul candidatilor Aliantei 2020 USR-PLUS pentru electoratul baimarean. Timpul statului deoparte, al neincrederii si al cinismului a trecut, ne aflam intr-un moment critic si trebuie sa actionam, pentru ca niciodata nu va aparea din neant un personaj providential care sa salveze tara de corupti.

Fara hotie ajungem departe!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2