Caravana “Fii pregătit” în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 1 – 6 noiembrie, Caravana “Fii pregătit” și Centrul mobil pentru răspuns la situații de urgență vor participa la activități de pregătire și instruire, organizate în județul nostru. Programul va fi următorul:

– în perioada 01.11 – 02.11- activități destinate pregătirii elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga” din Baia Mare;

– în perioada 03.11 – 04.11- activități de pregătire și instruire organizate în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare;

– în perioada 05.11 – 06.11- activități de pregătire și instruire organizate în parcarea unui supermagazin, situată pe Strada Bogdan Vodă 164-170, din municipiul Sighetu Marmației.

”Caravana SMURD și Centrul Mobil oferă publicului informații și instruire în ce privește acordarea primului ajutor medical de bază, precum și referitoare la modul de comportare și acțiune în diferite situații de urgență.

Echipamentele din dotarea Centrului Mobil pentru răspuns în situații de urgență pot simula situații complexe, precum incendiile din locuințe. Centrul  dispune, de asemenea, de un pachet pentru condiții meteo extreme și poate simula, în mod realist, un cutremur și modalitatea în care acesta se percepe într-o locuință”, spun reprezentanții ISU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole